Станимир Стоилов преди кръга: Пирин Благоевград са ми симпатичен отбор!


Станимир Стоилов преди кръга: Пирин Благоевград са ми симпатичен отбор!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1442 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди старта на 12-ия кръг в Първа лига. "Сините" посрещат Пирин Благоевград на стадион "Георги Аспарухов", но двубоят ще се играе пред празни трибуни заради наложеното наказание на клуба.

Хасковският наставник заяви, че Георги Миланов и Борислав Цонев са имали леки болежки през седмицата, но те са отшумели и би трябвало да са на линия за мача:

"Засега всички футболисти са здрави. Георги Миланов имаше дребни проблеми, които отшумяха, както и Боби Цонев. При всички положения ще има минимум една промяна, тъй като Краев не може да вземе участие в срещата. Ще взема някои решения в последния момент, но е по-важно как ще играем. А и също така не е нормално постоянно да се правят голям брой промени, защото това води до недостатъчно сработеност", заяви той в началото.

"Лично на мен Пирин са ми много симпатичен отбор. Чест им прави, че залагат на голям брой местни футболисти, които могат да създадат проблем на всеки един тим. Притежават голяма класа и ние трябва да се много концентрирани и мотивирани, тъй като отбор с класни играчи може да ни създаде проблеми".

"Проблем при нас се явява отсъствието на привърженици, което при всички положения намаля донякъде амбицията и мотивацията на нашия отбор. Най-важното, което трябва да покажем, е добра игра и естествено да търсим победата. Точките за нас са жизненоважни!", добави треньорът на Левски и коментира новия договор на Андриан Краев:

"Договорите трябва да се извоюват на терена от работата, която вършим. Ако виждаме перспективи в някого и амбиции, ще получи предложение. Ще видим и дали ще можем да се разберем във финансовите параметри. Присъствието на спонсор не решава всички проблеми. Подновяването на договорите зависи и от параметрите, и от представянето".

"По принцип харесвам сгъстен цикъл. Не обичам този, който играем сега. Колкото повече мачове има, толкова по-добре. Не приемам оправдания като умора. Не трябва да има такива неща. За мен е по-добре, че има повече мачове. Може да се наложи да правим ротации. Ще избираме хората, които са най-подходящи за даден мач".

"Имаше дребни проблеми за по-малко от десетина часа от ваксините. Останаха още двама-трима играчи, които ще се ваксинират. Ще видим кога ще е. Хората направиха ваксини, ние сме задължени да се грижим за здравето на всички", завърши пресконференцията си Станимир Стоилов.

Двубоят между Левски и Пирин е в събота, 23 октомври и ще започне в 18:45 ч.! Това ще бъде първо завръщане на "Герена" за бившия нападател на "сините" Станислав Костов. Наскоро той даде любопитно интервю, в което разкри как и защо се е стигнало да раздялата му с клуба през миналата година - ето какво заяви голаджията!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички