Даниел Боримиров с първа успешна стъпка в Левски - убеди Симеон Славчев да разтрогне с клуба


Даниел Боримиров с първа успешна стъпка в Левски - убеди Симеон Славчев да разтрогне с клуба
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

2840 0

През вчерашния ден (21 октомври) "Блиц" разпространи новината, че Наско Сираков е постигнал на 90% договорка с нежелания Симеон Славчев и двете страни са напът да се раздеят по взаимно съгласие, както стана с Валери Божинов и Христофор Хубчев.

Днес, 22 октомври (петък), "Мач Телеграф" твърди, че "вината" за сполучливия за Левски край на тази сага, е на новия член на УС на "сините" - Даниел Боримиров!

Изданието твърди, че именно той е изиграл огромна роля в постигането на договорка със Славчев. Боримиров е убедил футболиста, че ако е истински левскар, няма да предявява високи финансови претенции към клуба.

Халфът имаше договор с Левски до края на календарната година, но сега очакванията са клубът да му изплати полагащите се заплати само до настоящия месец октомври. 

Интересно е да се отбележи, че според "Мач Телеграф" Симеон Славчев първоначално е твърдял, че има да получава 420 000 евро от "сините" - тази сума е съставена от неизплатени възнаграждения и обезщетение за предсрочно прекратения му контракт.

Докато чакаше развитие по този казус, бившият играч на Литекс тренираше индивидуално на стадион "Георги Аспарухов". Още новини за Левски можете да откриете ТУК!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички