Станимир Стоилов: Левски не може да си мисли да застане срещу Боби Михайлов


Станимир Стоилов: Левски не може да си мисли да застане срещу Боби Михайлов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3455 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде извънредна пресконференция, на която коментира актуални теми около клуба и българския футбол. Стоилов ще остане начело на "сините", но призна за проблеми както в клуба, така и извън него.

Стоилов коментира и настоящото ръководство на българския футбол начело с Борислав Михайлов, който получи подкрепата на Левски на конгреса миналата есен. Сега Мъри заяви, че Левски не може да си мисли да застане срещу Михайлов, който е клубна легенда.

"Левски е един от клубовете, който постоянно си казва проблемите. Имаме желание за позитивна промяна в българския футбол. Левски иска честност и почтеност. Затова даваме шанс винаги. Още повече Борислав Михайлов е легенда на Левски и не можем да си мислим да заставаме срещу него.

Ние сме клуба, който всекидневно иска промяна във футбола. Искаме каквото е най-доброто за футбола. На този етап и другите хора не са ме убедили. Казах и на Бербатов да ми каже конкретно какво ще се направи. И там не е най-точното нещо. Да чуем конкретни неща.

Левски е най-ощетеният отбор от ТВ правата. Много малко хора водим битката за футбола. Затова Левски в момента е сам в много неща и се бори със себе си, но затова Левски ще се спаси", заяви Мъри.

Наско Сираков пък отправи предупреждение към БФС (подробности четете в линка).

Темата "Левски" продължава и в тези материали!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички