Мъри Стоилов разкри с кого има "търкания" в Левски


Мъри Стоилов разкри с кого има "търкания" в Левски

12338 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов ще остане на "Герена", но призна за "търкания" с част от ръководството на клуба. Мъри няколко пъти подчерта, че не усеща доверие към работата му в Левски. Той призна, че има разногласия с Управителния съвет на клуба.

"Имам доста претенции към всички хора, които ми изброихте, включително и към мен. Не ми харесва управлението на Левски, казах го и на ръководството и трябва да го подобрим. Не мога да лъжа хората. Дойдох, за да казвам истината. Тези допълнителни проблеми създават напрежение върху мен и отбора.

"Има хиляди неща, които трябва да се изчистят и да се оправят в клуба - спонсори, ръководство. Една от причините да си изкарам нервите е, може би, това. Не усещам достатъчно доверие в начина на моята работа. Аз ще работя точно така, както мисля, че Левски трябва да се управлява. Единствената битка, която мога да загубя е на терена. Битка за истината в Левски няма да загубя".

"Ние сме в една лодка. Всички, които работим в клуба. Харесва ли им, или не, това е положението. Истината е най-лесната битка в живота. Казвам винаги истината и така ми е лесно. Други много лъжат и после не помнят какво са казали. Обещах работа и честност. Вече ми се натрупа повече. Съжалявам най-вече че няма да бъда на пейката за мача с ЦСКА. Или ще управлявам аз както ми харесва, или ще се разхождам по улиците и ставам рибар", отсече Станимир Стоилов.

Ето какво каза Наско Сираков относно бъдещето на Мъри Стоилов в Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички