Станимир Стоилов: Чакаме Хосе Кордоба и Драган Михайлович, Симеон Славчев има финансови претенции


Станимир Стоилов: Чакаме Хосе Кордоба и Драган Михайлович, Симеон Славчев има финансови претенции
Снимка: Lap.bg

5018 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите след днешната тренировка на "сините" на стадион "Георги Аспарухов". 

Наставникът разкри какъв е проблемът с привличането на младия панамски защитник и заяви, че завръщането на Драган Михайлович все още може да се осъществи.

Треньорът на 26-кратните шампиони на България добави, че Симеон Славчев има финансови претенции към клуба и затова договорът му не може да бъде разтрогнат:

"Част от документите за Кордоба са подписани и остават дребни детайли с парагвайския клуб, които трябва да се изчистят. Надявам се, че до края на деня всичко ще е приключило. Имаме още една цел. Надяваме се Драган да се върне в Левски утре. Целта в селекцията беше да наблегнем на млади футболисти. Не можем да от четирима футболисти да вземем четирима млади. Засега се движим в нашите си възможности. Не можем да се надскачаме. Славчев не може да намери решение с клуба за разтрогване на договора. Има финансови претенции", бяха думите на Мъри.

След това бившият защитник заговори и за ролята на държавата в българския футбол:

"Футболът е най-популярният спорт в света и държавата правилно обръща внимание на определени градове. Левски на този етап не е получил средства за подобрение на базата. Същото важи и за ЦСКА. Радостен съм, че Пловдив и Кърджали получиха финансиране. Даже нека да получат още. Но държавата трябва да намери начин да помогне на Левски и ЦСКА. Левски преди 13 години инвестира милион и половина лева в терена. Ние също трябва да получим финансиране и то по най-бързия начин. На всички трябва да се помага по най-добрия начин", коментира Стоилов.

По-рано днес пък президентът на Славия Венци Стефанов отново заговори за Валери Божинов - тук можете да прочетете какво каза босът на "белите"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички