Спас Русев дава сили на "Левски" срещу Черно море


Спас Русев дава сили на "Левски" срещу Черно море

1603 0

Собственикът на "Левски" Спас Русев се очаква да си дойде за днешния мач на "сините". Те посрещат "Черно море" в 1/8-финалите за Купата на България. Шефът идва директно от САЩ и ще даде рамо на "Левски" за бой над тима на Георги Иванов, пише вестник "Стандарт". Срещата е от 19 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Както знаете, ситуацията в "Левски" е напрегната, след като наставникът на "сините" Люпко Петрович напусна няколко часа преди сблъска с Берое през миналия уикенд. Така, неговото място поне до Нова година зае помощникът му Елин Топузаков. Треньорският екип едва ли ще прави сериозни размествания в стартовия състав, който беше налаган и от Люпко Петрович.

Гонзо за раците, щуките и гаврата с Люпко

Шведът Симон Сандберг най-вероятно ще започне титуляр за "Левски" срещу Черно море. Скандинавецът трябва да замени Виктор Генев, който получи травма в областта на корема срещу Берое през уикенда. И тогава той бе заменен именно от Сандберг.

Младежкият национал на Швеция има епизодични изяви от началото на сезона, но сега изглежда, че е дошъл неговият ред. С травма е Александър Александров, който е постоянен партньор на Димитър Пиргов в центъра на "синята" защита. Другият вариант е Сърджан Лукин, но е малко вероятно румънецът да стартира.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички