Спас Русев бяга от среща с феновете на "Левски"


Спас Русев бяга от среща с феновете на "Левски"

1678 0

Новият собственик на "Левски" Спас Русев все още не се е срещнал с представители на Тръст "Синя България".

Фенското сдружение притежава 10 процента от акциите на клуба и се явява вторият най-голям държател на дялове. На 30 август Русев придоби около 88% - той ги получи безвъзмездно от Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов. Останалите книжа, около 2 процента, са притежание на дребни акционери, чиято численост е над 1000 след кампанията "Левски е твой".

Стоичков за феновете на Левски: Явно са станали погребални агенти, вече забравиха кога за последно ни биха

Тръст "Синя България" настоява за среща с Русев още от началото на септември. С искането за такава дори бе изпратено официално писмо в офисите на Левски. Бизнесменът обаче явно няма намерение да се среща с организацията и да разяснява какви са дългосрочните му намерения за клуба, пише "Тема Спорт".

Без да се проведе такава, вторият по големина акционер няма да е наясно в каква посока ще върви клубът.

Гаврата на "Левски" с "мъртвия ЦСКА" впечатли в Русия

Тръстът, както и Националният клуб на привържениците (НКП) и "Сини сърца", имаха места в предишния Управителен съвет. Те обаче не намериха място в новата управа. Там попаднаха новият изпълнителен директор Диана Иванова, Красимир Иванов -финансов директор, Стоян Кръстев - адвокат, Станислав Ангелов - спортен директор, и Даниел Боримиров -директор на ДЮШ.

Повече от месец и половина след като се сдоби с клуба, Спас Русев, или някой от големите шефове не е обявил с какъв бюджет ще разполага Левски занапред - ще бъде ли той увеличаван, ще се намалява ли... В момента дори не е ясно дали се провеждат заседания на Управителния съвет - органът, който по устав трябва да ръководи клуба. Или пък решенията се взимат еднолично от боса, както беше по времето на Тодор Батков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички