Спас Русев бяга и от последното дерби с ЦСКА


Спас Русев бяга и от последното дерби с ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1726 0

Спас Русев ще пропусне и този мач с ЦСКА, съобщават от неговото обкръжение пред "Тема Спорт".

Собственикът на Левски дори и да е на територията на София, няма да присъства на стадион "Васил Левски". Такъв бе случаят с мача с Лудогорец, когато Русев бе в столицата, но не се появи на "Герена".

Сега на Националния стадион делегацията на "сините" ще е настанена в сектор В и, макар и в импровизирана ложа, официалните лица ще са в непосредствена близост до обикновените фенове, а Спас Русев избягва да се среща с тях по обясними причини. Още повече че при негативен резултат бизнесменът може да бъде освиркан от по-буйни и темпераментни запалянковци на Левски.

Очаква се другите двама големи акционери - адвокат Стоян Кръстев и Даниел Боримиров, да са на стадиона, като за втория това е вън от съмнение в ролята му на спортен директор.

Спас Русев се напари от един мач с ЦСКА, когато в официалната ложа на сектор А на метри от него мина сигнална ракета, изстреляна от привърженици на "червените". Синът му Евгени Русев, кой е в Надзорния съвет на Левски, ще присъства на дербито.

Фенове на Левски очакват Русев да отбележи присъствието си някъде по света по време на мача в официалния си профил в Инстаграм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички