Софиянски: Левски трябва да гони място в тройката, Костов да вземе да промени нещо


Софиянски: Левски трябва да гони място в тройката, Костов да вземе да промени нещо
Снимка: БГНЕС

1087 0

Бившият кмет на София и отявлен левскар - Стефан Софиянски, анализира представянето на тима в последните кръгове на Първа лига. Той вижда "сините" в тройката, но смята, че нямат шансове за титлата тази година.

"Лошото е, че с тази загуба от ЦСКА 1948 и равенството с Ботев (Пловдив) Левски може да изпадне от шестицата. Но отборът трябва да се мобилизира до края на годината и да зимува вътре в нея, като си спечели предстоящите мачове", започна политикът пред "Тема Спорт".

"За шампионска титла не може да се говори в момента и трудно ще се спечели, защото "сините" изостават на десет точки от първия. Трябва да се гони място в тройката", убеден е Софиянски.

"Левски притежава качествени футболисти. Николай Костов заяви, че поема отговорността за лошите резултати. Вместо да го прави, да промени нещо, така че тимът да побеждава.

Наистина "сините" са много ялови в предни позиции и това е притеснително. Не смятам, че Сонко Сундберг липсва на отбора, а добра организация в атака. Дано се намери по-добро решение", завърши той. А ето кой емблематичен за ЦСКА футболист ще помага на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички