Сочи се приближи до бронза, но Попето получи контузия в дербито с ЦСКА Москва


Сочи се приближи до бронза, но Попето получи контузия в дербито с ЦСКА Москва
Снимка: Levski.bg

1873 0

Бившият национал на България и бъдещ играч на Левски Ивелин Попов бе титуляр за Сочи при успеха над ЦСКА Москва, но игра едва половин полувреме. Нападателят имаше нещастието да получи контузия в дербито и смяната не се забави. Футболистът бе заменен в 27-ата минута заради травма в десния крак, а при смяната бе "декориран" в жълто, след като главният съдия прецени, че е опитал да бави играта.

Столичаните допуснаха ранно попадение на Макарчук в 10-тата минута, което в крайна сметка направи разликата. Въпросният успех в 28-ия кръг изкачи Попето и компания до третата позиция с 52 точки, колкото има и вторият - Динамо Москва.

ЦСКА е четвърти с 47 точки и почти загуби шансове да завърши в тройката, а лидерът във временното класиране е Зенит Санкт Петербург с 64 в актива си. Друг любопитен момент от мача е асистенцията при единственото попадение, която бе дело на бившия футболист на Левски Жоазиньо.

Междувременно вижте за кой футболист спорят ЦСКА и Левски!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички