Собственик на "Левски" дере гърло за ЦСКА


Собственик на "Левски" дере гърло за ЦСКА

3242 0

Привърженик на ЦСКА се оказа единият от новите собственици на "Левски" - Александър Ангелов. Адвокатът дълго време е бил част от агитката на "червените" и дори е пял любимите песни на сектор "Г". Това разкри пред в. "Галерия" един от тарторите на "армейските" ултраси.

Въпреки че бил сред тихите и почтени фенове Ангелов винаги се бутал напред и искал да е до силните хора в сектор "Г". Той рядко пропускал домакински мач на ЦСКА, а от време на време ходел и на гостуванията.

"Сашко купуваше по една купчина билети. Никога няма да забравим как скандираше "ЦСКА, ЦСКА..." на мача с Фулъм през 2009 година", спомня си фенове на "армейците".

По думите им Ангелов е прагматичен човек и любовта му към ЦСКА, няма да му попречи на работата в "Левски". На специално насрочена пресконференция миналата седмица той получи част от акциите на Тодор Батков.

"Благодаря на г-н Батков за доверието, много добре осъзнавам каква е отговорността. През последните 10 години съм преживял всичко - и хубаво, и лошо. Познавам добре клуба и искам да продължа с колегите напред", обяви тогава Ангелов, който е един от основните съдружници в кантората на Батков.

Привържениците на "Левски" не приеха особено радушно новия акционер, тъй като в публичното пространство упорито се носи слухът, че Ангелов е адвокат на депутата от ДПС Делян Пеевски.

Юристът обаче е категоричен, че бизнесменът не му е клиент, но не отрече да го познава. Двамата се знаели от 3-4 години.

Ангелов ще дели властта в "Левски" с досегашния председател на УС на клуба Иво Тонев и Николай Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички