"Левски" зарадва новите шефове с победа


"Левски" зарадва новите шефове с победа

1005 0

"Левски" победи Монтана с 2:1, а мачът от трибуните на ст. "Искър" в Самоков изгледаха новите собственици на "сините" Иво Тонев, Николай Иванов и Александър Ангелов.

Треньорът Стойчо Стоев отново беше заложил на доста младоци, плюс опитните Прохазка и Атанас Курдов, който все още няма договор с клуба. Извън състава останаха новите попълнения Махмудов и Де Нойер.

В първите 20-25 минути играта беше равностойна, без сериозни положения пред двете врати. Едва в 31-ата мин. столичани създадоха първата по-сериозна опасност пред вратаря Ивайло Василев. Курдов комбинира с Георги Янев, който влезе в пеналта, но не успя да преодолее стража на Монтана.

В края на полувремето "Левски" поведе. Сашко Александров бе спънат в наказателното поле на Монтана и Курдов реализира отсъдената дузпа.

В 70-ама минута Роман Прохазка направи невероятен пропуск. След грешка в отбраната на съперника топката стигна до словака, а вратарят Христо Иванов се беше подхлъзнал. От границата на наказателното поле Прохазка обаче не успя да порази опразнената врата.

Малко след това Монтана изравни след пробив на Здравко Лазаров и удар в долния десен ъгъл. В 78-ата минута Деян Иванов предотврати второ попадение във вратата на "сините", след като пресече подаване на Атанас Илиев към Здравко Лазаров.

"Левски" стигна до победата в 80-ата минута след грешка в отбраната на Монтана. Илия Димитров открадна топката, преодоля вратаря и вкара в опразнената врата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички