Отписан в Левски желан от Локомотив София, той върти "железничарите"


Отписан в Левски желан от Локомотив София, той върти "железничарите"
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

3004 0

Бившият младежки национал на България, но със статут на неизползваем в Левски - Здравко Димитров, получава голяма възможност да възроди кариерата си по родни терени.

Оказва се, че офанзивният футболист вече е провел разговори със собственика на Локомотив София Иван Василев за евентуалното завръщане на българина в "Надежда", съобщава "Труд".

Плановете на двете страни

Ръководството на "железничарите" се опитва да върне десничарят в клуба, след като прекара наем още през 2017/18, когато в рамките на 26 двубоя се отчете с 2 гола и 4 асистенции.

За последно крилото бе част от турския Сакаряспор, но наскоро се завърна от половин година наем по терените на южната ни съседка. Към момента обаче Димитров не връща категоричен отговор на Локомотив, тъй като се надява на трансфер в чужбина. Не е изключен и такъв в досегашния му турски тим.

Той бива оценяван от портала Transfermarkt на половин милион лева и има контракт за още една година в Левски. На "Герена" обаче видимо не смятат да му разчитат, като наскоро дори го пратиха да тренира с дубъла.  

 Следете Левски - Етър НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички