След многото откази, „Левски” почна преговори с нови крила


След многото откази, „Левски” почна преговори с нови крила
Снимка: levski.bg

1749 0

Усилията на „Левски” да се подсили с флангови футболисти удрят на камък. Според „7 дни спорт” нито един от играчите, с които „сините” са преговаряли вчера, не е дал съгласието си да дойде на „Герена”. От „Левски” обаче не стоят със скръстени ръце и от началото на седмицата са почнали преговори с още няколко чуждестранни футболисти.

Катс Петерс е предпочел да продължи кариерата си в Холандия и е отказал всички оферти, които е получил, включително от Бирмингам, Уигън и Фрайбург, твърдят медиите на Ниската земя. Петерс е поискал време, за да реши какво да прави, а „сините” за пореден път са проявили разбиране. Преговорите с Мичел Шет също са без резултат, след като от столичния тим прецениха, че той не отговаря на профила на търсения от тях футболист.

Това е накарало „Левски” да започне преговори с други играчи. Разговорите все още са в самото начало, но според запознати е възможно съвсем скоро в офисите на клуба да дойде играч за финални преговори.

„Сините” няма да избързват с окончателния избор за това, на кого от наблюдавате играчи да бъде предложен договор. Старши треньорът Стойчо Стоев и спортният директор Георги Иванов имат дълъг списък с набелязани имена, който постепенно намалява.

Все още няма развитие и около казуса с Либан Абди. Въпреки че „Левски” има договорка с клуба, не е изключено „сините” да се откажат от привличането му заради неясната ситуация.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички