В Холандия: Прецакват "Левски" за Кас Петерс


В Холандия: Прецакват "Левски" за Кас Петерс

1768 0

Привличането на Кас Петерс в "Левски" далеч няма да бъде лесно. Головата машина от Ниската земя е основен приоритет за ново крило на клуба. Медиите в Холандия потвърдиха за интереса към играча от българския клуб, но информират и за още два отбора, които са на опашката за услугите му. Става въпрос за Де Граафшап и Рода, които са излезли е конкретни оферти за футболиста.

На този етап обаче изглежда по-вероятно той да не се съгласи да премине в нито един от двата отбора.

В материала обаче се споменава още за интерес от страна на Твенте, който още не е излязъл с оферта. За Петерс се оглеждат и клубове от долните дивизии в Англия. Всичко това прави ситуацията за "Левски" тежка, но въпреки това на "Герена" не губят надежда, че още днес може да финализират сделката.

В същото време още един любопитен факт за крилото стана известен. С оглед на страхотната му визитка и качества изглеждаше доста чудно как до момента той е без отбор. Оказа се, че Петерс подписал договор с елитния португалски Насионал (Мадейра) и дори е играл на висота във всички контроли на тима. Насионал обаче е бил застигнат от финансова криза, което наложило намаляване на заплатите. Петерс не се съгласява и това го прави свободен агент, и отваря широко вратата на "Левски" за подписа му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички