След 2 месеца: Станимир Стоилов все още не е получавал заплата в Левски


След 2 месеца: Станимир Стоилов все още не е получавал заплата в Левски
Снимка: Lap.bg

2335 0

След над два месеца начело на Левски Станимир Стоилов и неговият екип не са взели и стотинка от клуба. Треньорският щаб все още не е получавал полагащите им се заплати по договор, тъй като Мъри и неговите помощници не искат да утежняват финансовата ситуация на "Герена".

Левски все още е в процес на стабилизиране във финансово отношение, след като сключи мащабен дългосрочен договор с генералния си спонсор "Палмс бет". Стоилов обаче не вижда проблем да не получава възнаграждение за труда си, като смята, че това не е най-важното в настоящата ситуация.

Попитан в интервю пред "Блиц" дали наистина работи без заплата откакто се е завърнал в Левски, Мъри отговори: "След като е имало хора, които са работили по 3-4 месеца без пари, не е проблем и ние да работим без пари. Не сме се замисляли изобщо по финансовия въпрос. Това обаче не е важно. Все едно сме си получили заплатите..."

Мъри Стоилов коментира и съперничеството с ЦСКА, както и отношенията си със Стойчо Младенов.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички