Не е само Шимунджа: Славиша Стоянович пред завръщане в Първа лига?


Не е само Шимунджа: Славиша Стоянович пред завръщане в Първа лига?
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

24507 0

Любопитна новина дойде от Словения. Тя гласи, че у нас сме в очакване не само на един тамошен треньор в лицето на бъдещия треньор на Лудогорец Анте Шимунджа, а и на негов колега. Става въпрос за Славиша Стоянович, който също е в момента или е бил тези дни в България.

Според изданието slovenskenovice.si бившият наставник на Левски е бил у нас, за да обсъди възможността да поеме елитен български клуб. Интересното е, че той е бил в София, което по всяка вероятност означава, че евентуалният му бъдещ отбор ще бъде от столицата.

В Първа лига София е представена от Левски, ЦСКА, Славия, Царско село, ЦСКА 1948 и Локомотив (София). Изглежда, че грандовете са доволни от своите наставници и едва ли техни представители преговарят със Стоянович. Остават обаче още четири варианта и е трудно да се предположи кой е точният.

Според slovenskenovice.si назначението на Шимунджа в Разград е на 95% сигурно и той дори е уредил да вземе със себе си помощника си Дамян Ошлай. Желанието на треньора е било да вземе в България целия си щаб от Мура, но ръководството не му е позволило. А ето как се раздели за втори път с Левски Стоянович. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички