Славиша Стоянович с проблеми в защитата преди гостуването във Враца


Славиша Стоянович с проблеми в защитата преди гостуването във Враца
Снимка: LAP.BG

997 0

Главоболията пред наставника на Левски Славиша Стоянович не спират. Освен със слабата игра на отбора, сега треньорът ще трябва да се справя и с кадрови проблеми в защитата на тима си. В събота /13.03/ Левски гостува на Ботев във Враца в мач от 21-ия кръг на Първа лига.

Освен наказаният Мартин Райнов, Драган Михайлович, Фейсал Рерас и Патрик-Габриел Галчев са с травми. Юношата прави опити да бъде готов за мача във Враца, след като получи контузия на глезена по време на срещата с Ботев Пловдив, предотвратявайки чист гол за "канарчетата". На последната тренировка проблем е имал и Ребин Сулака, но на този етап не е ясно дали е нещо притеснително или просто става дума за умора.

Със сигурност Стоянович ще трябва да прекроява своята отбрана. Поради липсата на достатъчно опции в тима бе привикан капитанът на тима до 19 години Костадин Илиев. Младокът вече дебютира за мъжете, както за Купата на България, така и в шампионата.

А защо Симеон Славчев ще напусне Левски, можете да прочетете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички