Славиша Стоянович: Надявам се Левски да привлече нови футболисти


Славиша Стоянович: Надявам се Левски да привлече нови футболисти
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1095 0

Наставникът на Левски Славиша Стоянович даде своето мнение пред ЛЕВСКИ ТВ след победата с 2:1 срещу словенския Копер. Наставникът отчете силното първо полувреме, което е изиграл неговият отбор. Той призна, че се надява да бъдат привлечени нови футболисти в клуба.

 „Доволен съм от първото полувреме, бяхме агресивни, бързи, имахме положения. Не съм доволен как завършвахме атаките. Когато трябва да търсиш точки, е нужно да се възползваш от всеки един шанс. Второто полувреме темпото беше по-ниско. Позволихме пак от статично положение да ни вкарат. Работим на тренировки, трябва да оправим този елемент от играта.

Първата част бе най-доброто полувреме от началото на подготовката. Пак казвам – показахме добра комбинаторика, имахме добри положения. Свежи бяха играчите, но по принцип някои все още се възстановяват от контузии. Много тежки тренировки имахме. Сега идва моментът, когато трябва да обърнем внимание и на тактиката, а физическите натоварвания да ги понамалим. С Мартин Райнов сме внимателни – не бързаме. Имаше болка, стара контузия и затова не игра днес“, сподели наставникът.

„Аз се надявам да имаме нови футболисти, на 20 декември съм казал кой искаме, на кои позиции. Беше направен анализ и програма. Търсим качествени играчи. Аз съм треньор, не съм скаут и анализатор. Трябва да имам помощ, за да намерим добри играчи, които да вдигнат нивото на играта ни. Трябва да реагираме по-бързо. Клубът трябва да си намери правилните играчи и всички да знаем какво искаме. Това не е отговорност само на треньора, трябва всички да вървим в една посока, за да намерим играчите“, коментира още Стоянович.

„Асен Митков е много добър футболист. Имаме много перспективни юноши – Ники Архангелов също. Харесва ми спокойствието, с което играят, играят много зряло за възрастта си. Надявам се, че ще се развиват в правилната дирекция, защото на тези години разбират много добре футбола“, каза още стари треньорът на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички