Феновете на Левски събраха за броени дни необходимата сума от 15 000лв.


Феновете на Левски събраха за броени дни необходимата сума от 15 000лв.
Снимка: Иван Йочев

978 0

След като наскоро стана ясно, че феновете Левски започват да събират пари, за да откупят последната титла на отбора, днес те обявиха, че сумата е събрана, показвайки за пореден път своята голяма съпричасност към всичко свързано с клуба.

За два дни привърженици на Левски са събрали сумата от 15 000лв. за откупуването на трофея и по този начин той ще се завърне на "Герена". Ето какво пишат от Националния клуб на привържениците в своята официална страница:

"Националният клуб на привържениците на Левски има удоволствието да ви съобщи, че средствата необходими за откупуване на последната шампионска титла вече са осигурени! Благодарим за светкавичната реакция и подкрепа! Само ЛЕВСКИ !".

Идната събота Левски гостува на Ботев във Враца в мач от 21-ия кръг на Първа лига. Двубоят е с начален час 16:30ч. А защо Симеон Славчев си тръгва от клуба, четете ТУК.

 

Националният клуб на привържениците на Левски има удоволствието да ви съобщи, че средствата необходими за откупуване на...

Posted by Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП) on Wednesday, 10 March 2021
Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички