Славиша преди Етър - Левски: Имаме проблеми с контузии, някои играчи може да си тръгнат


Славиша преди Етър - Левски: Имаме проблеми с контузии, някои играчи може да си тръгнат
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1514 0

Наставникът на Левски Славиша Стоянович говори преди двубоя за "сините" срещу последния във временното класиране на Първа лига Етър. Славиша сподели, че неговият отбор не може да си позволи да подцени някой тим. Освен това, той призна, че има проблеми с контузени.

"За съжаление имаме проблеми с контузии. Някои имат леки проблеми, други по-сериозни. Ще видим след тренировката как се чувстват играчите. Трябва лекарският щаб да каже какво е тяхното състояние. Ако има играчи, които не могат да вземат участие утре, ще реагираме. Не можем да кажем кои ще са титулярите. Според мен Билал Бари добре се е аклиматизирал. Сега е негов ред да покаже качествата си. Искаме всички футболисти да са винаги на 100%. Работим здраво и ще продължим да го правим. Трябва да сме по-добре подготвени при статичните положения, затова и тренирахме такива.

И на нас ни трябват точки. Не сме в комфортна зона. Етър ще търси своите точки. Това е нормално. Трябва да знаем какво искаме. Всичко е възможно да се случи, това е втори мач. Анализирали сме Етър. Знаем как играе отборът при Томаш. Трябва да сме максимално концентрирани от първата до последната минута. Етър е различен отбор от есента. Не сме в позиция да подценим когото и да било. Етър имаше добри положения в мача срещу Лудогорец. Ако ги бяха вкарали можеше мача да иде в друга посока. Очаквам съвсем различен мач. Етър е компактен тим, който разполага с играчи, които могат да създадат проблеми на всеки отбор, не само на нас. Супер е, че голямо име, като Бербатов помага на Етър. Той има качества и опит, с които да помогне на нападателите им.

Засега не виждам нужда да привличаме нови играчи. Може някой да си тръгне, но нямаме нужда от нови. Сега е ред на футболистите да оправдаят доверието, което клубът им е гласувал" - заяви Стоянович.

А наставникът на Етър Александър Томаш призна, че иска максимума от мача с Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички