Предупреден ли бе Петрис с този жест от Сираков преди тренировка? (ВИДЕО)


Предупреден ли бе Петрис с този жест от Сираков преди тренировка? (ВИДЕО)
Снимка: Levski.bg

3046 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков посети последната тренировка на "сините" преди гостуването на Славия в сряда. 

Двубоят е насрочен за 18:00 часа и ще може да го проследите НА ЖИВО със SportLive.bg! Старши треньорът Николай Костов изглежда, че ще може да разчита на основните си футболисти, включително Жереми Петрис. 

Бранителят отпадна от групата на родния колос за изминалото домакинство на Етър, спечелено с 1:0. Тогава французинът се оплака от болки в последния момент, но след това моментално се завърна към тренировъчния процес. 

"Неочакваната" среща за Петрис

Днес той бе един от последните, които бяха посрещнати от Костов и Сираков на тренировъчното игрище. Реакцията по негов адрес от мажоритарния собственик бе малко по-различна. Легендата го "шамароса" по врата. 

Припомняме, че Петрис отказва преподпише контракта си с клуба и се спекулира, че родни тимове се опитват да го привлекат. Сред тях е бил Лудогорец в края на летния трансферен прозорец. Настоящият му договор изтича след сезона и от зимата ще може да преговаря с други отбори. 

Вижте защо Сираков не може да се разбере с Краев за нов договор!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички