Слави Костов посочи основната разлика между Роси и Стоянович


Слави Костов посочи основната разлика между Роси и Стоянович
Снимка: Оф. сайт на Левски

1428 0

Станислав Костов и Габриел Обертан бяха определени за футболисти на 9-ия и 10-ия кръг в Първа професионална лига. Костов вкара на два пъти на Витоша (Бистрица) и е голмайстор на първенството с шест отбелязани гола, докато Обертан се превърна в герой за Левски при минималния успех с 1:0 във "Вечното дерби" с ЦСКА.

Двамата говориха пред журналисти след награждаването си в Пресклуб България. Костов коментира ролята на новия треньор Славиша Стоянович и конкуренцията в Първа лига. "При новия треньор играем по-офанзивен футбол, това е различното в сравнение с периода на Делио Роси начело на клуба. Много добре се разбираме със съотборниците си на терена и те са в основата на това да бъда голмайстор на първенството до момента. Конкуренцията тази година е сериозна, виждате, че Локомотив (Пловдив) ни победи по-рано, Берое и Ботев също не бива да бъдат подценявани. Забравили сме мача с ЦСКА, сега трябва да се концентрираме върху предстоящия двубой със Славия, защото те са труден противник за нас. Надявам се да сме пределно мобилизирани и да спечелим мача“, сподели той.

Нападателят бе запитан на пресконференцията и защо не е повикан в националния отбор на България. "Има много добри български футболисти, които са във форма. Явно все още не съм готов за повиквателна в националния отбор", отговори голмайсторът. Какво каза другият отличник - Обертан - четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички