Обертан: Нямам причина да напускам, отборът ни е страхотен


Обертан: Нямам причина да напускам, отборът ни е страхотен
Снимка: Levski.bg

2017 0

Станислав Костов и Габриел Обертан бяха определени за футболисти на 9-ия и 10-ия кръг в Първа професионална лига. Костов вкара на два пъти на Витоша (Бистрица) и е голмайстор на първенството с шест отбелязани гола, докато Обертан се превърна в герой за Левски при минималния успех с 1:0 във "Вечното дерби" с ЦСКА. Двамата говориха пред журналистите след награждаването си в Пресклуб България. Бившият играч на Нюкасъл и Манчестър Юнайтед Обертан заяви, че очаква в скоро време да преподпише с клуба и няма никаква причина да си тръгне от "Георги Аспарухов“.

"Изглаждаме последните детайли около новия договор, въпрос на няколко седмици. Няма никаква причина да напусна отбора. Имаме страхотен отбор, дойдоха нови футболисти, нов треньор, изглеждаме значително по-добре, отколкото през миналата година. Намираме се в чудесна форма“, сподели французинът.

Полузащитникът говори и за разбирателството със съотборниците си на терена, както и младите момчета в Левски. "Няма никакъв проблем с езика, разбирам се със съотборниците, това е най-важното. Относно младите момчета, наистина има много талантливи играчи, които идват от академията. Шейтанов и Кабов тренират с мен във фитнеса. Най-важното за тях е да имат отлична физическа подготовка. Играх във Висшата лига, където физиката и интензивността са ключови, затова те трябва да работят върху този аспект от играта“, завърши Обертан. Какво още каза французинът за начина, по който се чувства на "Герена" - четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички