Скандал в Левски след Лудогорец - отборът бесен на офанзивните играчи


Скандал в Левски след Лудогорец - отборът бесен на офанзивните играчи
Снимка: Официален сайт на Левски

3017 0

Скандал е избухнал в съблекалнята на Левски след загубата от Лудогорец с 0:2, която отдалечи "сините" на 11 точки от лидера в класирането и на 6 от ЦСКА, съобщава вестник "Тема Спорт", позовавайки се на "Топспорт".

Пререканията са дошли, след като упреците за поражението са били насочени към представянето на столичани в защита. Последвала е мигновена реакция от страна на капитана Божидар Митрев и централният защитник Давид Яблонски. Те са изразили негодувание срещу организирането и завършването на атаките. След мача Митрев бе видимо ядосан и обяви пред журналистите, че Левски не може само да се защитава и да разчита да не допусне гол, а трябва и да вкарва.

Факт е, че в последните седмици нито един от футболистите на Левски в предни позиции не е във форма. Централните нападатели Серджиу Буш и Жуниор Мапуку разочароват напълно. Срещу Лудогорец румънецът два пъти излезе на добри позиции, но и в двата случая не успя да уцели вратата. Резервата Мапуку пък рядко се срещаше с топката.

Видим е спадът и в представянето на Габриел Обертан. Французинът често се изолира от играта. В последните 5 шампионатни двубоя той няма нито гол, нито асистенция. А когато на него не му върви, атаката на "сините" става беззъба.

Антонио Вутов, който играе на десния фланг на атаката, не показва нищо от това, което правеше в Ботев през пролетта. Той е сред най-големите разочарования. Жерсон Кабрал също не носи това, което се изисква от него. Холандецът е доста непостоянен - срещу Берое и ЦСКА се включи добре като резерва, но в останалите срещи бе фигурант на терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички