Сираков: Не съжалявам, че подкрепих Боби Михайлов, но новият Изпълком не ми харесва


Сираков: Не съжалявам, че подкрепих Боби Михайлов, но новият Изпълком не ми харесва
Снимка: LAP.bg

3702 0

Собственикът на Левски Наско Сираков коментира решението си да подкрепи Борислав Михайлов за нов мандат като президент на Българския футболен съюз. Сираков заяви, че не съжалява за решението си и абсолютно застава зад него. Той обаче заяви, че много неща на Конгреса не са му харесали, включително новия Изпълком на БФС. Сираков не вярва как Михайлов може да промени футбола към добро с новия Изпълком.

"Не съжалявам, то е смешно да го кажа. Аз абсолютно заставам зад това мое решение. И ще ви кажа - най-лошото е, че в последните 30 години в тази държава се издигна в култ лъжата, измамата, кражбата. Тук, който излъже, открадне или прекара някой, той е герой", започна Наско Сираков по въпроса за Конгреса.

"Аз винаги съм се стремял да живея и действам според моите виждания за живота, така че заставам абсолютно зад това свое решение. Казах и преди конгреса - аз съм коректен човек. Присъствах преди 23 години на един конгрес, когато Стефан Софиянски се изправи срещу Иван Славков. И пред мене на 3 метра двама покойници вече, хора, които много уважавам, Гацо Стоянов и Иван Колев, които бяха 50 години приятели, стигнаха до бой. Единият беше за Иван Славков, другият за Стефан Софиянски. И тогава си казах, че никога през живота ми не мога да допусна това нещо да се случи с мене и с някой от моите съотборници, с които съм изживял най-щастливите мигове във футбола, а именно Световното през 94-та", добави Сираков.

"Заставам на 100% зад решението си, а въпроси за Конгреса отправяйте към Боби Михайлов и новия Изпълком. Да, много неща не ми харесаха, особено състава на новия Изпълком. Надявам се обаче да има сериозна промяна във футбола, но трябва да я направи Боби Михайлов. С този Изпълком не вярвам как ще го направи, вече не вярвам", заключи собственикът на Левски.

Ето какво каза Наско Сираков за Боби Михайлов преди Конгреса!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички