Васил Божков ще направи правилния ход за Левски, вярва Божинов


Васил Божков ще направи правилния ход за Левски, вярва Божинов

1211 0

Нападателят Валери Божинов вярва, че в крайна сметка Васил Божков ще направи правилния ход и ще даде акциите на Левски на Наско Сираков - фаворитът на феновете на "сините" за нов собственик на тима, който да извади отбора от тежкото положение, в което се намира. 

След като стана ясно, че Божинов е дарил крупна сума на Левски, той даде интервю за "Gong.bg", в което коментира ситуацията в столичния гранд и вярата си, че "отбора на народа" няма да последва съдбата на ЦСКА и да бъде обявен в несъстоятелност. Също така той е уверен, че Божков ще предаде акциите на клуба на легендата Сираков. 

"Не искам да се меся в политиката, искам само Левски да бъде спасен и България да е добре. Васил Божков е разумен човек. Той е врял и кипял във футбола. Дано направи най-доброто за Левски. Сега няма възможност да помага, тъй като има проблеми, но може да го направи, като даде акциите на Наско Сираков", вярва Божинов. 

"Наско Сираков има топки и затова поема отговорност. Той и Тити Папазов единствени изразиха готовност да вземат акциите. Сираков е човек, който има много успехи с Левски. Вярвам, че има силите и възможностите да помогне. Щом иска акциите, значи има план", категоричен е нападателят. 

"Вярвам, че Левски няма да последва съдбата на ЦСКА. С тези фенове, които са зад клуба, Левски не може да фалира. Призовавам всички хора, които имат възможност, да продължат да помагат", допълни той. 

В момента се решава бъдещето на "сините", като Васил Божков пусна анкета за нов собственик на Левски (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Ново 20: Кубрат Пулев обяви, че може и да няма мач с Антъни Джошуа

След като преди по-малко от 2 дни Кубрат Пулев обяви, че няма връщане назад и обяви за сигурен двубоят му с Антъни...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама