Илиана Раева разкри защо Наско Сираков напусна Изпълкома


Илиана Раева разкри защо Наско Сираков напусна Изпълкома

5052 0

Илиана Раева също коментира решението на съпруга си Наско Сираков да напусне Изпълкома на БФС. В петък по време на изборния Конгрес легендата на Левски обяви, че напуска поста, който заема от дълги години и допълни, че това решение го е взел сам и е добре обмислено.

"Това си беше негово решение, той го обмисляше от доста време, той си го каза директно, той го е казал и на Боби, той не се чувства полезен там, не се чувства на място. Наско е човек, който може да даде много на футбола. Няма такава възможност, като няма такава възможност какво да правиш там", коментира Раева.

"Иска да прави нещо, което е свързано с развитието на футбола, няма възможност да го прави. Успехи във футбола, думата успехи не може да се използва в момента, Наско е човекът, който е един от хората, който разбира най-много от футбол. Каквото е казвал вкъщи се е случвало, и с Левски, и с националния отбор. Той обича футбола, иска да прави футбол, иска пълни стадиони, да радва, защото това е магия, за съжаление в момента няма такава възможност", допълни шефката на федерацията по художествена гимнастика пред Нова тв. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички