Синът на Гунди започна кампания в помощ на ДЮШ на Левски от чужбина


Синът на Гунди започна кампания в помощ на ДЮШ на Левски от чужбина
Снимка: Официален сайт на Левски

1949 0

Синът на "синята" легенда Георги Аспарухов - Андрей Аспарухов, се включи в подпомагането на Левски, и по-точно с помощ към школата на клуба. Той инициира кампания в платформата "HelpKarma", чрез която да обедини "сините" фенове в помощ на столичния гранд. Целта на акцията е да събере 1000 съмишленици, които чрез месечен абонамент от 20 долара да помагат на ДЮШ на Левски.

"Целта ни е да обединим съмишленици, живеещи извън пределите на Родината и милеещи за случващото се с Левски. Разбира се, всеки желаещ да се включи в подкрепа на развитието на младежкия отбор на клуба е добре дошъл. Колкото повече хора знаят, толкова повече средства ще се съберат. Аз съм се ангажирал с "1000 за „Левски”, с цел да намерим 1000 дарители извън България, които да осигурят $20 на месец за школата. Сумата, която гоним не е малка и затова насочвам усилията си основно към тази кампания“, сподели Андрей Аспарухов пред официалния сайт на клуба.

От Левски обясняват, че причината да бъде избрана платформата на HelpKarma е, че в нея денонощно и напълно прозрачно може да се проследи активността на всички, които ще се включат.От клуба благодариха на Аспарухов за това, че "отново се превръща в пример за всеотдайна любов към клуба и с действията си обединява и вдъхновява „синята“ общност". Който иска да се включи в кампанията може да го направи тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички