Мартин Райнов разкри какво си е казал с Наско Сираков и защо е поискал да напусне Левски


Мартин Райнов разкри какво си е казал с Наско Сираков и защо е поискал да напусне Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

3863 0

Един от многото напуснали Левски - Мартин Райнов, сподели какъв е бил последният му разговор със собственика на клуба Наско Сираков и защо е предпочел да се раздели със "синия" клуб. Освен това, той благодари на всички в Левски за времето му в отбора.

Искам да благодаря на Левски за тази година и половина, в която бях в клуба. За мен това беше добър период и съм щастлив от факта, че играх със синята фланелка. На 28 години съм и прецених, че е добре да потърся реализация в чужбина, след като съм свободен агент. Нямах проблеми с никого в клуба. Това е категорично. Благодаря на всички, които работят в Левски. Имах разговор с г-н Сираков. В рамките на 2-3 минути той ми предложи договор за две години. Отговорих му, че искам да опитам в чужбина. Той ми каза "ОК, няма проблем. Пожелавам ти късмет".

Имаше запитвания от чужбина, но ги отказах и не бързам. В момента изчаквам най-добрата оферта за мен. В Берое няма да се върна. Това е категорично. Поддържам форма самостоятелно, тренирам два пъти на ден. Нито един футболист в Левски не е коментирал финансовите проблеми в клуба. Когато те настъпиха, нито един футболист не е отишъл на стадиона и да говори за пари. Всеки един от нас гледаше да си върши работата професионално. Играхме мачовете на 100%. Не постигнахме добри резултати, но всички момчета заслужават уважение за положените усилия. Смятам, че нещата в Левски ще се стабилизират до Нова година" - сподели Райнов през "Хоризонт".

Междувременно, друг футболист на "сините" Станислав Костов също разкри защо си тръгна от Левски и фактор ли са парите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички