"Синята" зимна селекция не е свършила: Преговарят със сръбско крило


"Синята" зимна селекция не е свършила: Преговарят със сръбско крило
Снимка: Getty Images

3256 0

Зимната селекция в Левски изглежда не е приключила с привличането на нападателя Уелтън Фелипе. Според "Тема спорт" "сините" може да вземат четвърти нов играч, също чужденец, който е крило. Става дума за сръбския футболист на Шахтьор Солигорск Джордже Иванович.

Според изданието "сините" са водили преговори със сърбина от известно време, но за целта той трябва да скъса договора си с настоящия си клуб. Все пак, ако от "Герена" се разделят с братя Цоневи, има възможност привличането на Иванович да се осъществи. Както пише "Тема спорт", Радослав и Борислав вземат едни от най-високите заплати в Левски, докато крилото щял да подпише срещу доста по-малка сума.

Джордже Иванович е роден на 20 ноември 1995 г. във Вуковар и е юноша на Спартак Суботица, след което преминава през Партизан и Олимпия Любляна. През миналата година се озовава в Шахтьор Солигорск. Крилото има и един мач за националния тим на Сърбия. В началото на юли 2021 година той взема участие и в двата мача от първия квалификационен кръг срещу Лудогорец в Шампионска лига. А ето колко чужденци преди евентуалното идване на Иванович са играли за Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички