"Синята" легенда Емил Спасов с коментар за Левски


"Синята" легенда Емил Спасов с коментар за Левски
Снимка: Lap.bg

1861 0

"Определено Левски е в подем", заяви легендата на "сините" - Емил Спасов. Емо направи коментар, пред "Мач Телеграф" за показаната игра от клуба до този момент през пролетния дял от елитния ни футболен шампионат.

"Отборът играе добре и, честно казано, го очаквах това нещо. Работата, която върши Станимир Стоилов, се вижда. Въпреки финансовите трудности на "Георги Аспарухов", си мисля, че в действителност има голяма разлика в представянето на отбора през есента на миналата година и сега.

Новите попълнения също се представят на едно високо ниво. Впечатлен съм от Уелтън, той е един от водещите играчи на тази позиция в България. Малко попадения бележи, но предвид факта, че дойде наскоро и още вероятно свиква, се представя на много добро ниво. Нормално е да се направят сравнения с Жоазиньо и Зе Соарес и тримата са бразилци. Мисля, че Уелтън може да надскочи себе си в Левски.

Цунами също ми направи добро впечатление с изключение на червения картон, който си изкара при нулевото равенство с ЦСКА. Виждам сериозна окомплектована централна двойка защитници в лицето на Кордоба и Сундберг. Нещата в защита се подобриха много. Може малко повече да се очаква от Михайлович.

Илиян Стефанов се радвам много, че се завърна на "Герена". Има качества за отбора на Левски и съм сигурен, че ще израсне още повече като играч. Филип Кръстев също е много добър и има какво да даде на "сините". За съжаление липсва единствено типичният централен нападател, а Левски винаги е имал такъв. Вярвам, че Станимир Стоилов ще успее да го открие.

През паузата трябва да продължат да се подобряват. Тимът доби облик и от мач на мач ще върви все по-нагоре с треньор като Станимир Стоилов. Купата на България трябва да е цел номер едно пред отбора (тази кампания). Тя дава право на участие в Европа и мисля, че ако надградят, ще успеят да я спечелят. Можем да победим Лудогорец. Ясно се видя през първите срещи от пролетта, че Левски живна и момчетата играят с необходимото самочувствие. Публиката също е зад отбора и мисля, че можем да победим.

Забелязва се съвсем ясно конкуренцията в средата на терена, където са Андриан Краев, който също заслужава похвала, и опитният Георги Миланов, Филип Кръстев и Димитър Костадинов. Конкуренцията в тази зона определено се вдигна сериозно", заяви Спасов.

Междувременно се появи индикация, че Левски може да осъществи огромен трансферен удар!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички