"Синята" еуфория няма спирка: Сектор "А" за Левски - Лудогорец е изкупен, стадионът започна да се пълни и за 24 май


"Синята" еуфория няма спирка: Сектор "А" за Левски - Лудогорец е изкупен, стадионът започна да се пълни и за 24 май
Снимка: Levski.bg

5639 0

Привържениците на Левски продължават да бъдат активни в закупуването на билети. Идната неделя (22 май) "сините" се изправят срещу Лудогорец в последен мач от сезон 2021/22, а справка в портала "All4levski" показва, че на стадион "Георги Аспарухов" ще има не по-малко от 10 000 души!

Сблъсъкът между съставите на Станимир Стоилов и Анте Шимунджа ще започне в 20:30 часа и към днешна дата и час (20 май, 14:30) са продадени 9 011 билета (в това число влизат и абонаментните карти). Сектор "А" пък е напълно разпродаден.

Нещо повече, часове след като клубът обяви, че на 108-ия си рожден ден запалянковците ще могат да гледат демонстративен мач, продадените талони на цена от 19,14 лева вече са 1 077!

Еуфорията сред феновете на Левски е голяма, след като отборът най-сетне успя да сложи край на кошмарната си серия без трофей, побеждавайки ЦСКА на финала за Купата на България на 15 май. По време на вчерашното гостуване на Славия, на трибуните на "Александър Шаламанов" също имаше солидно количество "синя" публика!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички