"Синя" легенда защити Андреев и заключи: Костов проведе мача по-добре от Ел Маестро


"Синя" легенда защити Андреев и заключи: Костов проведе мача по-добре от Ел Маестро

10688 0

Легендата на Левски - Войн Войнов, похвали "сините" и треньора Николай Костов за това как са провели мача с ЦСКА в събота следобед. Двубоят завърши наравно 1:1, а според бившето крило Левски повече трябва да съжалява, че е изпуснал победата.

"На първо четене равностоен мач, но Левски проигра последните положения в мача и трябва да е по-недоволен от това равенство. Тази възможност за Роналдо в края беше на пръв поглед чиста ситуация и на всички левскари ни се искаше да стане гол, но реално много трудно можеше да се случи", коментира той пред "Мач Телеграф".

"Определено (Костов, бел.ред.) проведе мача по-добре от Ел Маестро. Много добре беше подредил отбора. Бих го поздравил и за двойната смяна накрая, когато вкара Ел Джемили и после го замени. Явно го е пуснал с конкретна задача, която той не изпълни. Загуби два пъти топката и последваха опасни атаки за ЦСКА. Такива треньорски решения са неприятни за сменения футболист, но и самият той трябва да си направи изводите защо стана така", продължи Войнов.

Относно грешката на Пламен Андреев при гола на ЦСКА той посочи: ""Не бива много да се говори за това. Пламен е млад вратар, а младите растат с такива грешки. За съжаление на този пост те винаги се виждат. Не се разбраха в Кристиан Димитров в дадената ситуация и така се стигна до гола на ЦСКА. Има си треньор и той ще му каже в какво е сбъркал". А ето какво каза Ел Маестро след равенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички