"Синя" легенда: По-добър вариант от Стойчо "Левски" нямаше


"Синя" легенда: По-добър вариант от Стойчо "Левски" нямаше

1277 0

Легендата на "Левски" Михаил Вълчев коментира пред "Меридиан Мач" назначението на Стойчо Стоев и сподели своите очаквания от него. Специално Михаил Вълчев дойде в подобен момент като Стоев - при проиграни шансове за титла и останала надежда единствено за спечелване на Купата. Този трофей Левски успя да го спечели през 1998-а, а начело с Вълчев "сините" биха ЦСКА на финала с 5:0.

"Мисля, че е добре, че Левски заложи на Стойчо Стоев. Той е изключително възпитан и разбран човек и се надявам да работи добре с Георги Иванов. Все пак най-важното от всичко е селекцията, която ще се направи. Вече научавам от вас, журналистите, кои играчи ще се гонят. Добре е, че се осъзнава нуждата от сериозно подсилване на състава. Досега съм с приятни впечатления от постигнатото от Стоев. Това най-добре се видя в Лудогорец. Надявам се характерът му да не попречи, а да му помогне в работата с футболистите. Разбира се, че когато е необходимо, трябва да бъде строг с тях", заяви Вълчев.

"Според мен не бива чак толкова да се съжалява, че Димитър Димитров не дойде. Какво като не е дошъл - да закриваме Левски ли? Казах го неколкократно - за мен той не трябваше да чака и бе длъжен да дойде по-рано, да се нагърби в най-тежкия период. Като се замисля, за момента по-добър избор от Стойчо Стоев пред Левски нямаше. Другият вариант за мен е Петър Хубчев, който също има качества, и съм сигурен, че някой ден ще стане треньор на Левски. Но пак ви казвам, че по-добър от Стоев нямаше", завърши Мишо Вълчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички