"Синя България" стартира кампания "Левски не е негов"


"Синя България" стартира кампания "Левски не е негов"
Снимка: БГНЕС

1163 0

"Трима от четирима левскари, които попитахме, не вярват на Тодор Батков. Те повярваха на нас за стогодишния юбилей, надявам се и сега да ни повярват. Ще предложа Батков да бъде изключен от тръста. Това е първият и вероятно единствен изключен, защото не работи за целите на тръста. Ако преценим, след консултация с юристи, че трябва да бъде изключен, ще го изключим“, заяви Колев.", каза Колев.

Той призна, че в момента левскарите са разединени и това е много смущаващо.

"Тръст „Синя България“ е по-богат от Левски в момента. Но това показва трагедията", заяви Васил Колев.

"Хората смятаха, че сме подлоги на Батков. Сега вече какво ще се пише? Трябва да се концентрираме върху това да спрем рушенето на левскарската общност. Рушим се до такава степен, че Гонзо вече е инженерчето, а не човекът, който вкара много голове на ЦСКА. Наско Сираков се чудят в момента дали това не е Наско Раев.

Децата мислят, че Божидар Искренов е подлога на ДПС. Ето това е разпадът. Само Гунди остана, ама след години хората могат да кажат, че той е онзи дето не можел да шофира. Тръстът не абдикираме. Ние оставаме завинаги от този отбор", добави още Колев по повод това, че Тръст "Синя България" и НКП подадоха оставки като членове на УС на Левски.

"Единственият светъл лъч в спорта на този етап се казва Красен Кралев. Той знае какво е значението на феновете за управлението. Освен това има една хубава идея, парите от глоби да се използват за борба с хулиганството", добави още Колев.

От страна на организираните привърженици позицията представи Степан Хиндлиян заяви, че единственият шанс на този етап Левски да бъде спасен са феновете.

"Ще продължим да работим. Обикаляме градовете и обясняваме на хората да си купуват акции", заяви Хиндлиян.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички