"Синият" герой: В ЦСКА си вършех работата, но сега давам сърцето си за Левски


"Синият" герой: В ЦСКА си вършех работата, но сега давам сърцето си за Левски
Снимка: БГНЕС

3483 0

Големият герой на Левски Серджиу Буш беше много щастлив от успеха над ЦСКА с 2:0 за Купата на България. Той беше с решаваща роля, след като вкара и двата гола, а освен това можеше да вкара и още, но гредата го спря от хеттрик в мача. Той посвети успеха на феновете, които изстрадаха успеха след слабите изяви на техните любимци в последния месец.

"Този успех е за феновете. Напоследък не играехме изобщо добре, те много страдаха от този факт и трябваше да понесат слабите ни игри. Така че, този успех изцяло е за тях", каза Буш непосредствено след мача.

"Бяхме много концентрирани за този полуфинал, за нас това е най-важният турнир и сме много щастливи, че спечелихме днес. Това ни беше целта. Благодаря на Обертан, както и на всичките ми съотборници, ако не бяха те, нямаше да вкарам 2 гола днес", допълни той.

"Това е футбол, така че не успях да вкарам 3-и гол, но и два са достатъчно, важното е, че успяхме да спечелим. Преди си вършех работата в ЦСКА, но сега съм в Левски и давам сърцето си за този отбор. 

Има и реванш, там ЦСКА със сигурност ще се опита да играе по-добре, но се надявам това да не стане. Надявам се да затвърдим играта си и да се класираме за финал", каза още голмайсторът на мача ЦСКА - Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички