Симеон Славчев разкри впечатленията си от случващото се в Левски


Симеон Славчев разкри впечатленията си от случващото се в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

3836 0

Новото попълнение на Левски Симеон Славчев даде коментар за случващото се в отбора от стадион „Георги Аспарухов“ през последните дни. Националът говори пред медиите по време на лагера на „сините“в Сандански.

„Всичко в клуба върви нормално, футболистите сме концентрирани върху работата си. Единствено, което, така, искам да кажа е, долу ръцете от светинята Левски! Един човек, който размахва някакви проекти, иска да вкарва някакви неща. Хората не трябва да забравят последните три години от неговото управление какви ги е свършил, как се е подигравал с майките с деца с увреждания и какви абсурдни идеи е имал не само в европейския, но и в бългаския парламент, но това не е моя работа“ сподели Симеон Славчев.

Националът даде коментар и за битката с Лудогорец за титлата в Ефбет лига и Купата на България. „Нека вървим стъпка по стъпка, имаме още един лагер да направим. Да изясним още някои неща в тактика. Но амбициите на Левски са винаги високи и аз лично, и отборът, който виждам, е готов за подвизи.“

Левски подновява битката в шампионата в дерби срещу ЦСКА на 15-ти февруари. А ето какво стана ясно на днешната среща между Васил Божков и феновете на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички