Симеон Славчев недоволен от отсъждане, поиска червен картон за Малинов


Симеон Славчев недоволен от отсъждане, поиска червен картон за Малинов
Снимка: БГНЕС

3282 0

Симеон Славчев направи своя официален дебют с екипа на Левски в двубоя срещу ЦСКА, но след него изрази възмущението си от някои съдийски отсъждане. Славчев влезе в самото начало на срещата на мястото на Мартин Райнов, който след сблъсък счупи носа си.

Самият Славчев пък показа мъжество и игра със счупен пръст на крака, но малко след влизането му на терена получи тежко влизане в крака от Кристиян Малинов, който получи жълт картон. Именно за тази ситуация халфът на „сините“ попита чрез своя профил във Facebook: "Това е спорт на идеали , ценности и уважение! Червен картон, кога?!".

Както вече стана ясно, още на старта на мача Евандро счупи носа на Мартин Райнов, който беше заменен по спешност, а след това откаран и в болница заради фрактурата. На негово място пък влезе Симеон Славчев, който не успя да доиграе мача заради травма, получена още по време на подготовката. За капак и най-добрият в "сините" редици от двубоя Филипе Нашименто е получил тежка травма, за което разкри самият Хубчев.

Междувременно една от основните теми след битката на Националния стадион "Васил Левски" беше свързана с проблемите на най-високо равнище при "сините". След срещата лично Павел Колев разкри подробности за финансите и даренията в Левски (четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички