Симеон Славчев коментира операцията си и си пожела скоро да помогне на Левски


Симеон Славчев коментира операцията си и си пожела скоро да помогне на Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

1458 0

Полузащитникът на Левски Симеон Славчев, който непрестанно е измъчват от контузии, откакто пристигна при "сините", коментира операцията си отпреди часове, която се наложи заради двустранна херния. Освен това, Славчев си пожела възможно най-скоро да се завърне към тренировъчния процес.

"Здравейте , приятели! 

Искам да благодаря на Доцент д-р Антоний Филипов и на целият екип на УМБАЛ "Свети Иван Рилски" за успешната операция на двустранна херния ! Благодаря за професионализма и грижите !

Надявам се , да се върна възможно най-скоро към тренировките и да бъда на линия за началото на подготовката на любимият ни отбор!

Весели празници на всички и нека новата година бъде по-здрава и по-успешна за всички ни!

Само Левски!" - написа той в личния си профил в социалната мрежа "Фейсбук". А от Левски започват да се разплащат с бившите си играчи.

А шансовете на „сините“ за шампионска титла през настоящия сезон не са особено големи според букмейкърите. Използвайки мобилното приложение bet365 app на водещата платформа за залози, може да се възползвате от ставка 150.00, ако смятате, че все пак чудото е възможно и Левски може да стане шампион в края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички