От Левски започват да се разплащат и с бившите си играчи


От Левски започват да се разплащат и с бившите си играчи
Снимка: БГНЕС

1423 0

Ръководството на Левски е изчистило и последните месечни възнаграждения, които дължеше на настоящите футболисти на "Герена". Така играчите ще посрещнат с пълни джобове коледните и новогодишните празници.

Разплащането стана възможно, след като в края на миналата седмица клубът подписа с генерален спонсор - чуждестранна строителна компания. От Левски ще започнат спешно да плащат и на играчи, с които разтрогнаха през календарната 2020 година, пише "Тема спорт".

Така клубът ще успее да покрие изискванията за получаването на професионален лиценз за следващия сезон в Първа лига. Освен това сините“ сядат на преговори и с бившия си наставник Петър Хубчев. Той все още се води "старши" и това е причината Славиша Стоянович да бъде назначен само за треньор, както и за спортен директор. Междувременно, Габриел Обертан е в напреднали разговори с Левски и е все по-близо до завръщането - ето подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички