Ще успее ли "Левски" да оправдае надеждите на "сините" фенове?


Ще успее ли "Левски" да оправдае надеждите на "сините" фенове?

1135 0

Тази вечер от 20 часа "Левски" ще домакинства на стадион "Георги Апарухов" в двубой от Лига Европа след близо 3-годишно прекъсване. "Сините" ще се изправят срещу тима на Марибор, като очакванията са "Герена" да е препъленен. В първия двубой двата тима завършиха 0:0.

Резултатът вдъхна оптимизъм сред "сините" запалянковци, които за един ден изкупиха пуснатите в продажба билети. Треньорът на "Левски" Люпко Петрович заяви, че постигнатият резултат в Словения е коварен и днешният двубой трябва да се изиграе умно, ако искат играчите да са доволни от постигнатото. Новото попълнение Хеан Деса вече е възстановен, но шансовете да започне като титуляр са минимални.

"Герена" ще е пълен за "Левски" и Марибор, всички билети са продадени

"Левски" е в серия от 9 мача без загуба у дома в Европа. Ако днес отново не допусне поражение, отборът ще изравни рекорда си от 10 поредни домакинства без загуба от 1974/75 година.

Треньорът на Марибор Дарко Миланич заяви, че очаква труден мач, в който няма фаворит. Според него нищо не се е променило след двубоя в Словения..

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички