Ще продават ли новите шефове на Левски голямата звезда Габриел Обертан?


Ще продават ли новите шефове на Левски голямата звезда Габриел Обертан?
Снимка: Официален сайт на Левски

3453 0

В последните дни големите новини около футболния Левски изобилстват. Първо Павел Колев, за когото се смяташе, че няма да започне работа в клуба, се озова на Герена. Последва смяна на треньора, при която Георги Дерменджиев замени Славиша Стоянович, а вчера изненадващо се появи новината, че новото ръководство на отбора е взело на прицел Габриел Обертан заради високата му заплата.

След като преподписа със "сините", заплатата на френската звезда е сред най-коментираните на Герена. Това се случва най-често, когато атакуващият футболист изиграе слаб мач. От 26-кратните шампиони на България обаче по никакъв начин не мислят да се разделят с бившия футболист на Манчестър Юнайтед, информират колегите от "Дарик".

Лично новият изпълнителен директор Павел Колев е имал разговор с Обертан, като французина е убедил, че се чувства отлично в Левски и София и няма никакви намерения да напуска. От клуба също са доволни от това, което играчът дава и не искат да се разделят с него. Единственото нещо, което може да раздели Левски и Габриел Обертан е много добра оферта от чужбина както за отбора, така и за самия футболист.

ПЪРВАТА ТРАНСФЕРНА ЦЕЛ НА ДЕРМЕНДЖИЕВ ДВА ПЪТИ СИ Е ТРЪГВАЛ ОТ ЛЕВСКИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички