Бившият скаут на Левски: Взимахме ненаблюдавани играчи заради липса на пари


Бившият скаут на Левски: Взимахме ненаблюдавани играчи заради липса на пари
Снимка: Официален сайт на Левски

2125 0

Бившият вече главен скаут на Левски Кирил Вангелов заяви, че клубът е правил трансфери без неговото одобрение. Той поясни, че бившият спортен директор на "сините" Георги Иванов-Гонзо е взимал играчи без да са наблюдавани, тъй като в клубната каса не е имало пари за скаутски мисии.

"Никога в живота си не съм гледал вратари. Вратарите си имат съвсем друга специфика и там се занимават треньорите на вратарите. Те си ги тренират, те си ги избират. За другите трансфери – някои от трансферите си бяха клубна политика. Докато продължава в Левски треньорът да избира играчите, а не спортен директор или скаут и т.н., винаги ще има тези проблеми с текучеството. Защото всеки треньор има различно виждане. И докато Левски няма клубна политика, в която да каже какви играчи трябва да идват", заяви Вангелов на пристигане в София от Кипър.

ПЪРВАТА ТРАНСФЕРНА ЦЕЛ НА ДЕРМЕНДЖИЕВ ДВА ПЪТИ СИ Е ТРЪГВАЛ ОТ "ГЕРЕНА"

Той разкри още, че без негово съгласие Левски е привлякъл Ривалдиньо, Аймен Белаид и Луан Виана."Да, има играчи, които не се гледани на живо. Защото в Левски не винаги всичко е било розово от финансова гледна точка. Всички обвиняваха Гонзо защо взимаме играчи без да ги гледаме на живо. Ами в касата няма нито един лев, как да отиде някой да гледа?", сподели още бившият скаут на "сините".

Любопитната причина Левски да привлече младия и без визитка нападател Луан Виана - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички