"Ще пеем заедно "1,2,3, Билал Бари": Играч благодари лично на Наско Сираков и сподели пламенни думи


"Ще пеем заедно "1,2,3, Билал Бари": Играч благодари лично на Наско Сираков и сподели пламенни думи
Снимка: levski.bg

3021 0

От Левски съобщиха, че нападателят на отбора Билал Бари е бил опериран успешно. Интервенцията се е състояла в Испания и е била проведена от световноизвестен лекар в лицето на доктор Рамон Кугат, съобщават още от клуба.

Бе показано и специално съобщение от Билал Бари. Чрез него той благодари на мажоритарния собственик Наско Сираков, както и на феновете на тима, които го подкрепят и окуражават. Той напомни и за любима тяхна песен, посветена на него.

Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

"Нападателят на "Левски" Билал Бари бе опериран успешно в клиника в Барселона от световноизвестния лекар д-р Рамон Кугат. Той вече започна своето възстановяване и не пропусна да се обърне към собственика на клуба Наско Сираков и феновете за огромната подкрепа.

„Първо искам да благодаря на собственика на клуба Наско Сираков, на треньора и щаба му, които ме подкрепят през този толкова труден тест, през който преминавам. Те винаги са зад мен. Искам да благодаря и на феновете, които ми пишат и окуражават всеки ден. Ще работя много усилено, за да се върна колкото е възможно по-бързо. Никога няма да се предам, защото сърцето ми е „синьо“, а един левскар никога не се предава. Ще се видим много скоро, за да пеем заедно „1,2,3, Билал Бари“. Обичам ви и нямам търпение да се завърна" - написаха "сините" във Facebook.

Междувременно Левски официално прати млад полузащитник в Серия А!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички