Ще има ли нов треньор Левски при загуба от Локо Пловдив? "Сините" без готов заместник на Костов


Ще има ли нов треньор Левски при загуба от Локо Пловдив? "Сините" без готов заместник на Костов
Снимка: Levski.bg

2792 0

Николай Костов се намира в незавидна ситуация, след като в последните 5 мача Левски не може да стигне до победата в Първа лига. Именно заради това предстоящата среща с Локомотив Пловдив на "Герена" е много важна за наставника.

Какво следва за Николай Костов?

При нов провал днес тимът ще бъде и сериозно разклатен преди битката с Хебър за Купата, което ще означава и край за надеждите за трофей.  Единствената им цел ще бъде да хванат квота за Европа. Затова и победа срещу пловдивския тим се явява задължителна, като при загуба "сините" може и да си търсят нов треньор, смята "Мач телеграф"

Очаква се също така да има и сериозна реакция от трибуните при негативен резултат. На "Герена" са наясно със ситуацията и затова Костов беше приканен да затегне редиците.Добрата новина за него е завръщането в игра на Уелтън и Цунами, които могат да поведат останалите към победата.

Освен това на "сините" не им се иска да се разделят по никое време с Костов. Едната причина е, че нямат и готов вариант за негов заместник. Една част от феновете също не искат да бъде извършена смяна, но искат да се види и съживяване от страна на играчите. А преди мача днес феновете на Левски ще имат възможност да се срещнат с двама от играчите на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички