Ще има ли край сагата в Левски - чака се голямо изявление от Наско Сираков


Ще има ли край сагата в Левски - чака се голямо изявление от Наско Сираков
Снимка: Официален сайт на Левски

1137 0

Неразбориите около бъдещето на Левски продължават с пълна сила, след като вчера (28 юни) Джоузеф Диксън изпрати ново писмо до БТА, с което постави ултиматум на клуба да му предостави нов договор.

През целия вчерашен ден не последва официална реакция от стадион "Георги Аспарухов", но по информация на "Тема спорт" такава се очаква днес или утре (30 юни)!

Според изданието, мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков ще даде изявление във връзка с последните събития около "Герена", за да внесе яснота какво точно се случва с Диксън.

Очаква се Сираков да конкретизира и какви други стъпки е предприел, за да подсигури съществуването на Левски. Договорите на голяма част от играчите изтичат именно в последния ден от месец юни и ако скоро не влязат свежи пари в касата на клуба, не е сигурно, че той ще участва в Първа лига през сезон 2021/22. 

Натискът около Наско Сираков се засили още повече, след като група фенове на Левски му изпратиха 8 въпроса, чиито отговори настояват да получат незабавно!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички