Шпалир от Лудогорец, спомен с Ангел Петричев, подарък от Сектор Б: Левски обобщи сълзите на Ники Михайлов (ВИДЕО)


Шпалир от Лудогорец, спомен с Ангел Петричев, подарък от Сектор Б: Левски обобщи сълзите на Ники Михайлов (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg; Официален сайт на Левски

2219 0

Николай Михайлов официално прекрати футболната си кариера, като последния мач, в който взе участие, бе с Левски срещу Лудогорец. Стражът записа 13 минути за старта на двубоя при успеха с 1:0 над разградчани.

Събитията около мача и самото участие в него бяха изключително емоционални за 35-годишния вратар (който след месец навършва 36). За Левски той записа близо 100 мача, като е играл в повече двубои единствено за нидерландския Твенте.

Левски изпрати Николай Михайлов

Още: С безбожно много пари: Гранд от Първа лига прецаква жестоко Левски за новия сезон?

Николай Михайлов приключи с Левски

Той получи специални подаръци - от изпълнителния директор на "сините" Даниел Боримиров, от изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев, от сектор Б и други. Сред тях бяха фланелки, "златна топка" и сувенири.

Самият Николай Михайлов не успя да сдържи сълзите си - особено когато напусна терена, заменен в 13-ата минута (тя бе избрана, тъй като играе с 13-и номер). Тогава целият стадион бе на крака и аплодираше бившия национал на България.

Ден след мача от Левски пуснаха специално видео за сбогом с Михайлов. "Благодарим ти, капитане! Завинаги един от нас!" - написаха от клуба. На кадрите са побрани гореспоменатите моменти, като са уловени и други емоционални събития. Вижте ги чрез прикаченото видео. Вижте и как Левски спря "черна" серия срещу Лудогорец и изпрати подобаващо Ники Михайлов (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички