Шефът на Левски: Може на Ел Маестро да му е скучна пролетта, назначиха му консултант


Шефът на Левски: Може на Ел Маестро да му е скучна пролетта, назначиха му консултант
Снимка: Официален сайт на Левски

1600 0

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов отговори на треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро, който напоследък не изпуска възможност да се заяде със "сините". В свои изказвания след мачове сърбинът заяви, че не иска пролетният дял на първенството за неговия тим да бъде скучен като този на Левски, които са изгубили шансове да се борят за титлата. Ел Маестро каза още, че, ако в Първа лига имаше ВАР, "сините" щяха да са още по-далеч от ЦСКА.

"Може да се окаже скучна за него. Назначиха му консултант. Ще видим за кого ще е скучна", посочи Иванов след днешната пресконференция.

ЕЛ МАЕСТРО: ЛУДОГОРЕЦ ДОМИНИРА, НЕ СЪМ ВИДЯЛ ЛЕВСКИ ДА ГО ПРАВИ

ЕЛ МАЕСТРО: ЛУДОГОРЕЦ ДОМИНИРА, НЕ СЪМ ВИДЯЛ ЛЕВСКИ ДА ГО ПРАВИ

"За мен сривът се получи след мача за купата с Черно море. Самият резултат, а после загубихме ключов играч като Ейолфсон, което ни повлия". Така той обясни причините за спада в играта и резултатите на тима. Според него Павел Колев няма причина да откаже на клуба и ще започне работа на "Герена" в уговорения срок.

"Видяхме се със Стоянович в неделя. Дискутирахме случилото се през първия дял в шампионата. И за постигане на по-оптимален състав за втория дял на шампионата. Като имена не мога да говоря. Стоянович трябва да каже какъв тип играчи иска и на какви постове. Ръководството води преговорите за финансовата част", каза още той.

Наскоро излязоха разкрития за две от трансферните цели на Левски. Вижте кои са те в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички