Шефът на БФС: Външни експерти ще кажат за "Левски" и Литекс


Шефът на БФС: Външни експерти ще кажат за "Левски" и Литекс
Снимка: БГНЕС

638 0

Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов не се ангажира с отговор кога централата ще излезе с решение дали да подпише арбитражни споразумения с "Левски" и Литекс.

Както е известно, от двата клуба искат да обжалват пред Спортния арбитражен съд две решения на СТК за отнетите точки на ловчанлии. А от своя страна Литекс иска да обжалва решението на Апелативната комисия за изхвърлянето на клуба от "А" група.

"Запознах се с двете жалби на "Левски" и Литекс и тяхното желание за споразумение с БФС, с което да обжалват решенията на СТК и Апелативната комисия, Това, което мога да кажа, е, че сме потърсилки външна юридическа консултация и когато получим становище, ще вземем решение дали да подпишем споразумения", обясни Попов пред "7 дни спорт".

"Не желая да влизам в лични полемики на тема нарушаваме или не устава на ФИФА, ако не подпишем такива споразумения. По-скоро на този етап не се ангажирам с никакъв коментар по темата", каза още изпълнителният директор на БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички